Hakuajat

Avustusta voi hakea milloin tahansa. Säätiön www-sivujen etusivulla ilmoitetaan seuraavasta käsittelypäivästä, kun sellainen on määritelty.

Avustushakemusten eräpäivät

Täydentämättömät hakemukset poistetaan kuukauden jälkeen hakemuksen saapumisesta.

Seuraavaan käsittelyyn tulevien hakemusten viimeinen toimittamispäivä löytyy säätiön www-sivujen etusivulta.

Käsittelyajat

Kun hakemus ja kaikki sen liitteet on toimitettu, hakemus voidaan käsitellä. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä, ja ohjeissa mainitut pakolliset liitteet tulee toimittaa säätiölle erikseen pyytämättä.

Avustushakemusten käsittelyssä pyritään tarkoituksenmukaiseen toimintaan, joka edellyttää kaikkien tarvittavien liitteiden toimittamista pyytämättä säätiöllemme. Kattavat ohjeet löytyvät säätiön www-sivuilta. Jos kyseessä on selkeä taloudellinen hätä, joka vaatii kiireellisiä toimenpiteitä säätiöllä on tietyin edellytyksin valmius nopeaan toimintaan. Nopea toiminta edellyttää kuitenkin erikoisjärjestelyjä aluesihteerin, sosiaaliviranomaisten tai seurakunnan diakoniatyöntekijöiden ja yhdistyksemme välillä.

 

SILMÄLÄÄKETIETEEN APURAHAT

Silmälääketieteen apurahojen hakuaika on vuosittain marraskuussa. Näiden apurahojen hakuohjeet julkaistaan lokakuussa, ja apurahoja tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella.

 

<< Takaisin Avustukset-sivulle