Ajankohtaista

Tiedotettavaa vuokralaisille

Infoa Pegertalosta
Kaikki Pengertalon tärkeimmät tiedot ovat täällä kotisivuilla. Ajantasainen yhteystietolista sijaitsee mustavalkoisena ja pistein porrashuoneiden ilmoitustaulujen läheisyyteen niitä varten, joilla ei ole käytössään tietotekniikkaa. Seuraava päivitetty tuodaan viimeistään viikoilla 18.

Hiljaisuus klo 22-07
Pengertalossa on hiljaisuus iltakymmenestä aamuseitsemään. Ole hyvä ja anna naapureidesi halutessaan nukkua rauhassa tuona aikana. Huomaathan, että kovaääninen puhe, laulu ja kaikki meteli kantautuu helposti asunnosta kaikkiin ympäröiviin huoneistoihin.
Lue järjestyssäännöt

Mopojen käynnistys kauempana talosta
Jos säilytät mopoa tms. huoneistojen ikkunoiden alla, käynnistä se joko keskellä sisäpihaa tai mieluiten kadulla. Pakokaasut täyttävät lähellä olevat huoneistot nopeasti.

Pihalle ja kellariin on kertynyt ylimääräisiä, huonokuntoisia polkupyöriä. Ne pitäisi siivota pois ja toivotaan, että jokainen merkkaa pyörät ohjaustankoon teipatulla,  selkeällä asunnon numerolla. Merkkausaikaa on maaliskuun loppuun saakka. Kaikki merkkaamattomat pyörät poistetaan sen jälkeen.

Tupakoitsijat tyhjentävät itse tumppisäiliön/tupakkaroskat  sekajätteisiin.

Pahvilaatikot tulee rytätä ennen roskalaatikkoon laittoa.

Muistathan varmistaa, että portti sulkeutui kun kuljet siitä!

Asukas tarkistaa, että pääsee vintin välitilassa liikkumaan joko abloy- tai magneettiavaimella. Jomman kumman avaimista tulee avata yhdyskäytävän oven.  Tämä tärkeää esimerkiksi tulipalon sattuessa. Varsinaiselle vintille ei tule olla pääsyä.

Muutokset yhteystiedoissa
Muistathan ilmoittaa vuokranantajalle uudet yhteystietosi aina kun niissä tapahtuu muutoksia.

<< Takaisin Helsingin Sokeaintalo-Säätiö-sivulle