Laajakaistan käyttöönotto

Elisan laajakaista

Elisa Oyj
Elisa Asiakaspalvelu puh. 010 190 240

Hyvä Pengerkatu 11 asukas,

asuinkiinteistösi on kytketty Elisa Oyj:n tietoliikenneverkkoon ja Helsingin Sokeaintalo-Säätiö on tehnyt Elisan kanssa sopimuksen laajakaistaliittymän toimituksesta korotetulla nopeudella 10M/10M kaikkiin kiinteistön asuntoihin. Elisa Laajakaista Super Yhtiövastikkeelliseen palveluun sisältyy kaikkiin kiinteistönne huoneistoihin mm.

• internet-yhteys valitulla korotetulla nopeudella 10M/10M
• viisi julkista ip-osoitetta (dynaamisesti vaihtuvat)
• 1-5 kpl sähköpostiosoitetta (200 Mt/sähköpostilaatikko)
• kotisivutila (500 Mt)

Valitun korotetun nopeudellisen laajakaistaliittymän lisäksi voit tilata myös lisänopeuksia (maksimissaan 100M/10M) sekä lisäpalveluita. Lisänopeudet ja lisäpalvelut edellyttävät erillistä sopimusta käyttäjän ja Elisan välille. Tutustu lisänopeuksiin ja lisäpalveluihin osoitteessa www.elisa.fi

Elisa Laajakaista Super Yhtiövastikkeellinen 10M/10M veloituksetta

Elisa Laajakaista Super Yhtiövastikkeellisen palvelun käyttöönotto edellyttää sinulta rekisteröitymistä palveluun. Myös kiinteistössänne oleva korotetun nopeuden palvelu on rekisteröitävä (mm. vianhallinta ja viankorjaus edellyttävät rekisteröintiä). Et tarvitse enää modeemia liittymää käyttääksesi. Huolehdi että verkkokaapeli on kytketty kotijakamossa (joka sijaitsee huoneistonsähköryhmäkeskuksessa sen alaosassa) huoneiston sisäverkkoon. Varsinainen rekisteröityminen tapahtuu helpoiten sähköisesti Elisan laajakaistavalitsimessa. Rekisteröitymiseen tarvitset pankkitunnukset ja rekisteröitymisen yhteydessä voit tilata myös mahdollisen maksullisen lisänopeuden sekä lisäpalveluita liittymääsi.

REKISTERÖITYMINEN KIINTEISTÖNNE LAAJAKAISTAPALVELUUN

1. mene Elisa Laajakaistavalitsimeen www.elisa.fi/laajakaistavalitsin
2. anna postiosoitteesi
3. valitse haluamasi liittymänopeus; Sokeaintalon perusnopeus on 10M/10M tai haluamasi lisänopeus
4. valitse ”ei modeemia” ja mahdollisesti tarvitsemasi kytkin tai WLAN tukiasema
5. valitse haluatko liittymääsi tietoturvapalvelun (maksullinen)
6. valitse ”itseasennus”
7. valitse ”tilaa verkosta” yhteenvetosivulta

Rekisteröinnin jälkeen sinulle toimitetaan tilausvahvistus postitse. Mikäli et pääse rekisteröitymään sähköisesti tai haluat asioida Elisan Asiakaspalvelun kanssa voit soittaa Elisan Asiakaspalveluun puh. 010 190 240.
Muuttaessasi pois nykyisestä asunnostasi on sinun irtisanottava rekisteröitymisesi palveluun sekä mahdolliset ottamasi lisänopeudet ja lisäpalvelut. Samassa yhteydessä sinun kannattaa muistaa siirtää palvelusi mahdollisuuksien mukaan uuteen osoitteeseesi. Mikäli et muuttaessasi irtisano rekisteröintiä on Helsingin Sokeaintalo-Säätiöllä oikeus irtisanoa se puolestasi.


Ystävällisin terveisin,

Elisa Asiakaspalvelu

<< Takaisin Helsingin Sokeaintalo-Säätiö-sivulle