Yleiset tilat ja palvelut

Sauna
Saunapäiviä ovat keskiviikko, torstai ja lauantai. Viikoittainen saunavuoro maksaa 10 euroa kuussa. Saunavuoron voi varata isännöitsijältä.

Lenkkisauna on sunnuntaisin. Miesten vuoro on klo 16-18 ja naisten vuoro klo 18-20.

Pesutupa
Pesutuvan käyttö on asukkaalle ilmaista. Pesutupaan pääsee magneettiavaimillaan ne vuokralaiset, jotka ovat lunastaneet ajanvarauslukon. Pyykkiä voi pestä joka päivä kello 8-22. Pesutuvan oven vieressä on ajanvarausjärjestelmä, joka toimii kiinnittämällä oma lukko tietyn päivän ja ajan kohdalle. Lukon ja avaimen voi lunastaa isännöitsijältä 20 euron panttia vastaan. Pantin voi maksaa vuokranmaksutilille, kuitti esitetään avainta noudettaessa.

Harrastetila
Harrastetila Klitsu sijaitsee pohjakerroksessa. Asukkaat voivat oleskella Klitsussa vapaamuotoisesti klo 7-22 välisenä aikana talon järjestyssääntöjen puitteissa. Tilaa hallinnoi asukastoimikunta.
Lisätietoja

Pengersali
Pengersali sijaitsee A-rapun toisessa kerroksessa. Pengersalissa on iltapäiväkahvit  kaikille näkövammaisille torstaisin klo 13:00-15:00.

"Torstai on toivoa täynnä".

Salia voi vuokrata myös juhliin ja muihin tilaisuuksiin Helsingin Sokeaintalo-Säätiön asukastoimikunnalta.

Yleinen lukutelevisio
Pengersali tarjoaa Pengertalon asukkaille mahdollisuuden käyttää lukutelevisiota pienten tekstien, postien ym. lukemiseen.

Asukastoimikunta
Asukastoimikunta on Pengertalon asukkaiden yhteinen ääni. Toimikunta edustaa talon asukkaita Helsingin Sokeaintalo-Säätiölle ja toimii yhteistyössä isännöitsijän kanssa.

<< Takaisin Helsingin Sokeaintalo-Säätiö-sivulle