Kiinteistöt

 

Pengertalo, Pengerkatu 11

Sokeain Ystävät ry nimeää Helsingin Sokeaintalo-Säätiön hallituksen joka hallinnoi säätiön omistamaa kivitaloa Helsingin Kalliossa. Rakennuksessa on n. 50 näkövammaisten asuntoa.

Majatalo Onnela

Sokeain Ystävät ry omistaa Majatalo Onnela Oy'n, joka  sijaitsee Tuusulanjärven rannalla, vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Onnela tarjoaa kattavat kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut viihtyisissä puitteissa luonnon keskellä.

Schalinin talo, Kapteeninkatu 11

Sokeain Ystävät omistaa asuntoja ja liiketiloja Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevassa Schalinin talossa. Sokea Herman Walentin Schalin rakennutti Kapteeninkatu 11:n kiinteistön vuonna 1901.

Petaksentie 2-4

Sokeain Ystävien toimitalo sijaitsee Helsingin Pakilassa. Talossa on toimistohuoneita joissa toimii eri alojen yhteisöjä  sekä Käsityökeskus, jossa työskentelee näkeviä ja näkövammaisia yrittäjiä. Rakennuksessa on myös asuntoja.

Valitse vasemmalta lisätietoa toimintaamme liittyvistä kiinteistöistä. Vuokraustiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info(a)syry.fi