Kiinteistöt

 

Pengertalo, Pengerkatu 11

Sokeain Ystävät sr. nimeää Helsingin Sokeaintalo-Säätiön hallituksen, joka hallinnoi säätiön omistamaa kivitaloa Helsingin Kalliossa. Rakennuksessa on n. 50 näkövammaisten asuntoa.

Majatalo Onnela

Sokeain Ystävät sr. omistaa Onnela hotelikiinteistön, joka  sijaitsee Tuusulanjärven rannalla, vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Alueen on vuorkannut Krapihovi Oy 01.01.2020 alkaen, ja tarjoaa kattavat elämys-, kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut viihtyisissä puitteissa luonnon keskellä.

Schalinin talo, Kapteeninkatu 11

Sokea Herman Walentin Schalin rakennutti Kapteeninkatu 11:n kiinteistön vuonna 1901, ja testamenttasi suuren osan niistä yhdistykselle. Sokeain Ystävät sr. luopui Kapteeninkatu 11:ssä omistamistaan huoneistoista lokakuussa 2020.

Petaksentie 2-4

Sokeain Ystävien entinen toimitalo sijaitsee Helsingin Pakilassa. Talossa on toimistohuoneita joissa toimii eri alojen yhteisöjä  sekä Käsityökeskus, jossa työskentelee näkeviä ja näkövammaisia yrittäjiä. Rakennuksessa on myös asuntoja.

Valitse vasemmalta lisätietoa toimintaamme liittyvistä kiinteistöistä. Vuokraustiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info(a)syry.fi