Kiinteistöt

 

Pengertalo, Pengerkatu 11

Sokeain Ystävät sr. nimeää Helsingin Sokeaintalo-Säätiön hallituksen, joka hallinnoi säätiön omistamaa kivitaloa Helsingin Kalliossa. Rakennuksessa on n. 50 näkövammaisten asuntoa.

Onnelan kiinteistö Tuusulassa

Sokeain Ystävät sr. omistaa Onnela-hotellikiinteistön, joka  sijaitsee Tuusulanjärven rannalla, vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Alueen on vuokrannut Krapihovi Oy 01.01.2020 alkaen, ja tarjoaa kattavat elämys-, kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut viihtyisissä puitteissa luonnon keskellä.

Poistunut:

(Schalinin talo, Kapteeninkatu 11)

(Sokea Herman Walentin Schalin rakennutti Kapteeninkatu 11:n kiinteistön vuonna 1901, ja testamenttasi suuren osan niistä yhdistykselle. Sokeain Ystävät sr. myi Kapteeninkatu 11:ssä omistamansa huoneistot lokakuussa 2020.)

Poistunut:

(Petaksentie 2-4)

(Käsityökeskuksen yrittäjien yhteystiedot löytyvät kohdasta "Käsityökeskus".

Sokeain Ystävien entinen toimitalo sijaitsi Helsingin Pakilassa. Talossa on toimistohuoneita joissa toimi eri alojen yhteisöjä  sekä Käsityökeskus, jossa työskenteli näkeviä ja näkövammaisia yrittäjiä. Rakennuksessa oli myös asuntoja. Sokeain Ystävät sr ei omista eikä hallinnoi Käsityökeskusta eikä kiinteistöä.)

Valitse vasemmalta lisätietoa toimintaamme liittyvistä kiinteistöistä. Vuokraustiedustelut isännöitsijätoimisto Oy Estlander & Co Ab.