Tiedonvälityspalkinto 2011

Sokeain Ystävät ry:n tiedonvälityspalkinnon 2011 sai Yleisradion kuuluttaja ja toimittaja Jari Aula. Hän on lukenut näkövammaisten kuultavaksi ääneen yli 770 kirjaa. Se on Suomen ennätys. Kahdeksantuntisiksi työpäiviksi muutettuna Jari Aulan urakka olisi kestänyt yli viisi vuotta! Aikaa on kulunut lähes 10 000 tuntia.

Sokeain Ystävien tiedonvälityspalkinto jaetaan nyt seitsemännen kerran. Viime vuonna tiedonvälityspalkinnon sai ohjaaja Klaus Härö. Sokeain Ystävät ry on maamme vanhin näkövammaisjärjestö. Se on perustettu suomalaisten näkövammaisten hyväksi vuonna 1887 ja täyttää 125 vuotta 29.1.2012.

Aiheeseen liittyvät jutut:

Sokeain Ystävien palkintoraadin perustelut

Jari Aulan haastattelu

Sokeain Ystävien tiedonvälityspalkinnon historia

Kuvat

 Jari Aula  Jari Aula, kasvokuva
Jari Aula

Jari Aula, kasvokuva

 

Kuvat palkinnonjakotilaisuudesta:

Sokeain Ystävien tiedonvälityspalkinto luovuttiin pienessä lämpimässä tilaisuudessa Yleisradion Ison Pajan kabinetissa 13.6. 2011.

Palkittu Jari Aula ja tiedonvälityspalkinnon luovuttaja Sokeain Ystävien puheenjohtaja Ture Tähtinen.   Sokeain Ystävien sihteeri Miia Jalonen, Jari Aula ja Ture Tähtinen.

 

     

 

Kuvien ja tekstien käyttöehdot

Kuvat suurenevat tallennettaviksi klikkaamalla. Kaikkia tältä sivulta ladattavia tekstejä ja kuvia saa lainata ja käyttää vapaasti Sokeain Ystävien tiedonvälityspalkintoon liittyvissä uutisissa, jutuissa ja kirjoituksissa. Kuvat on ottanut Ali Kinnunen. Kuvaajan nimeä ei tarvitse mainita, mutta sen saa mainita. Kaikkia tekstejä saa käyttää sellaisenaan, lyhentää tai käyttää vain osittain.

<< Takaisin Julkaisuja-sivulle