SOKEAIN YSTÄVIEN TIEDONVÄLITYSPALKINTO
MIESTEN MAALIPALLOMAAJOUKKUEELLE

Tiedonvälityspalkinnon vuonna 2012 sai miesten maalipallomaajoukkue, joka voitti kultaa Lontoon paralympialaisissa. Palkinto on 10 000 euroa ja se jaetaan kuuden pelaajan kesken.

Sokeain Ystävien tiedonvälityspalkinnon perusteluissa sanotaan, että miesten maalipallomaajoukkue on omalla esimerkillään tehnyt tunnetuksi vammaisurheilua, näkövammaisurheilua ja näkövammaisten asiaa.   Voittoisan paluunsa jälkeen maalipallojoukkue ja sen jäsenet ovat olleet ennen kokemattomassa mediapyörityksessä.

Suomen miesten maalipallojoukkueessa pelasivat Petri Posio, Jarno Mattila, Erkki Miinala, Ville Montonen, Toni Alenius ja Tuomas Nousu.

Palkinnon jakopäivä oli YK:n vammaisten päivä. Sokeain Ystävät halusi päivän korostaa vammaisjärjestöjen ja vammaisten ihmisten yhteistyön merkitystä. Yhdessä meissä on voimaa ja yhteisesti saavutamme enemmän kuin yksin.

Kuvia tulee 4.12. Pelaajien esittyly ja tunnelmat aukeavat alla olevasta linkistä.

Sokeain Ystävien tiedonvälistyspalkinnon saajien esittely

Puheenjohtaja Ture Tähtinen onnittelee miesten maalipallomaajoukkuetta.Miesten maalipallomaajoukkue.Tiedonvälityspalkinnon kunniakirja.

Puheenjohtaja Ture Tähtinen jakaa kunniakirjoja miesten maalipallojoukkueelle. Keskellä miesten maalipallojoukkueen tiedonvälityspalkinnon jakotilaisuudessa olleet pelaajat vasemmalta Jarno Mattila, Ville Montonen, Tuomas Nousu ja Erkki Miinala, oikealla tiedonvälityspalkinnon kunniakirja.

<< Takaisin Julkaisuja-sivulle