Uutiset


Sokeain Ystävien uutiset ja ajankohtaiset asiat löytyvät vasemmalta valikosta.
Uusimmat uutiset ovat ensimmäisenä.

09.10.2019

Sokeain Ystävät vuokraa Onnelan kiinteistön Krapihovi Oy:lle. Vuorkasopimus on määräaikainen ja päättyy osapuolten väliseen vuokrakohteen kliinteistökauppaan vuokra-ajan päätyttyä. Majatalo Onnela Oy'n toiminta jatkuu normaalisti 31.12.2019 asti, jonka jälkeen kiinteistö kokonaisuudessaan siirtyy Krapihovi Oy'n hallintaan. Silloin toteutuu myös Majatalo Onnela Oy'n liikkeen luovutus, jossa henkilökunta, asiakassopimukset sekä keskeiset liiketoiminnan ostosopimukset siirtyvät Krapihovi Oy:lle.

Sokeain Ystävät ry'n omistusaikana  Onnelan kiinteistö on kehitetty loma- ja kurssikeskuksesta merkittäväksi kokous- ja kongressihotelliksi Tuusulanjärven rannalla, jossa voidaan järjestää vaativimmatkin yritysten ja yhteisöjen tarvitsemat tilaisuudet ja kokoukset. Onnelassa vietetään myös häitä ja muita perhejuhlia komealla Tuusulanjärveen viettävällä rantatontilla.

Sokeain Ystävät ry on myös talvilomilla ja kesäisin tarjonnut lähes 2000 virkistyslomaviikkoa näkövammaiselle ja heidän avustajilleen vuodesta 2009, kun Onnelan kiinteistö siirtyi Sokeain Ystävät ry'n omistukseen silloiselta Näkövammaisten Keskusliitolta.