Uutiset


Olemme kesälomalla heinäkuun ajan

Sokeain Ystävien uutiset ja ajankohtaiset asiat löytyvät vasemmalta valikosta.
Uusimmat uutiset ovat ensimmäisenä.

Toimistomme on muuttanut. Uusi osoite on:

Mikonkatu 8 A K141 9.krs  00100 Helsinki

 

3.11.2020

Sokeain Ystävät - De Blindas Vänner ry:n selvitystilalaskelma käsiteltiin ja hyväksyttiin jäsenkokouksessaan 3.11.2020 ja yhdistys lakkautettiin yhdistyslain ja yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Näin kaikki Sokeain Ystävät - De Blindas Vänner ry:n toiminta ja varallisuus ovat päätösten mukaisesti siirtynyt perustettuun Sokeain Ystävät - De Blindas Vänner sr. -säätiöön.

 

09.10.2019

Sokeain Ystävät vuokraa Onnelan kiinteistön Krapihovi Oy:lle. Vuokrasopimus on määräaikainen ja päättyy osapuolten väliseen vuokrakohteen kliinteistökauppaan vuokra-ajan päätyttyä. Majatalo Onnela Oy'n toiminta jatkuu normaalisti 31.12.2019 asti, jonka jälkeen kiinteistö kokonaisuudessaan siirtyy Krapihovi Oy'n hallintaan. Silloin toteutuu myös Majatalo Onnela Oy'n liikkeen luovutus, jossa henkilökunta, asiakassopimukset sekä keskeiset liiketoiminnan ostosopimukset siirtyvät Krapihovi Oy:lle.

Sokeain Ystävät ry'n omistusaikana  Onnelan kiinteistö kehitettiin loma- ja kurssikeskuksesta merkittäväksi kokous- ja kongressihotelliksi Tuusulanjärven rannalla, jossa voidaan järjestää vaativimmatkin yritysten ja yhteisöjen tarvitsemat tilaisuudet ja kokoukset. Onnelassa vietetään myös häitä ja muita perhejuhlia komealla Tuusulanjärveen viettävällä rantatontilla.

Sokeain Ystävät ry tarjosi myös talvilomilla ja kesäisin lähes 2000 virkistyslomaviikkoa näkövammaiselle ja heidän avustajilleen vuodesta 2009, kun Onnelan kiinteistö siirtyi Sokeain Ystävät ry'n omistukseen silloiselta Näkövammaisten Keskusliitolta.